Macadamianötsolja, Ancient Wisdom

89 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Macadamianötsolja, Ancient Wisdom

Basolja

Urpsrungsland: Australien

Mängd: 100 ml

Macadamianöten upptäcktes av européerna i samband med bosättningarna i Australien. Inom kosmetikaindustrin används macadamianötsolja ofta i tjockare krämer där oljan ger en "tyngre" och lyxigare känsla. Oljan används också ofta i solskyddskrämer eftersom den har viss effekt som skydd mot solens skadliga strålar, vilket troligtvis beror på att oljan har egenskaper som påminner av sebum (hudens naturliga skydd).