I lager.

Ansiktsolja - För torr hud, Herbasensia

175 kr

Ansiktsolja -För torr hud

Herbasensia

I hud- och ansiktsoljorna är där en bas blandat på rapsolja, senapsfröolja och vallmofröolja. De färdiga produkterna får olika egenskaper och beroende på hur vi fördelar oljorna inbördes och vilka extrakt och eteriska oljor vi tillsätter. Hudoljan används genom att du efter duschen smörjer in ett par droppar på blöt hud och låter det självtorka. Ansiktsolja kan du använda dagligen som den är eller blanda i en lättare kräm. Oljorna innehåller inget vatten och är därför extra lämplig vintertid.

Basen i ansiktsoljan för torr hud utgörs av raps-, senapsfrö- och vallmofröolja. Vi har också tillsatt en kallpressad havtornsolja, som är näringsrik och antioxidativ samtidigt som den skyddar huden och har cellförnyande egenskaper. Vi tillsätter också utdrag av vallörtsrot, som är fuktighetsbevarande. Oljan får sin doft från eterisk olja av rosengeranium, lavendel och rosmarin.

Ingredienser: Rapsolja, Senapsfröolja, Vallmofröolja, Havtornsolja, Vallört, Muskatellsalvia, Geranium, Lavendelolja och Rosmarinolja. 

60ml